00
d :
00
t :
00
m

Antall dager igjen til avreise 4. Juli fra Stavanger

Følg skuta på kartet

Madeira på Emigrantskuta 18. og 26. Mai

05.05.2024

Gjenfortalt 200 år senere med byens gastronomiske utvikling!

«Ein tønne med Madeira». Historien om Restauration sin ankomst til Madeira er en av de berømte fortellingene fra emigrantenes seilas Stavanger – New York i 1825.

Se også Facebook innlegg.

Få med deg denne unike gastronomiske opplevelsen om bord på Restauration.
Sammen med høydepunkter fra Stavangers topp kokker Karl Erik Pallesen, Runa Kvendseth og Lars-Erik Kristiansen, som har tatt utfordringen og løftet råvarer 1825 inn mot 2025 tilpasset prøvesmaking av Madeira.

Madeiravinsmaking utviklet av Sommelier Jonathan Lundgren. Høyt utdannet i programmet Court of Master Sommeliers.

Klokkeslett: 17:00
Datoer:
18 Mai (utsolgt)
26. Mai (få plasser igjen)

5 retter
5 smaker
5 Madeiraviner

Pris per person kr 2 000
Maks 10 personer

I samarbeid med Fisketorget, sommelier Jonathan Lundgren og Rosenkildehaven bakeri.

Bestilling kan gjøres på mobil: 924 38 515
Betaling Vipps: #699073

Partners