00
d :
00
t :
00
m

Antall dager igjen til avreise 4. Juli fra Stavanger

Følg skuta på kartet

Proviant

Proviant

Med fem måltider om dagen (frokost, lunsj, middag, kvelds og ettermiddagskaffe) for et mannskap på 11 personer over 98 døgn, skal det altså serveres 5390 måltider om bord i løpet av overfarten.

Har du eller din bedrift lyst å bidra med noe til proviant for skipper og mannskap, ta kontakt på e-post adresse: post@restauration.no
Denne siden blir oppdatert etter hvert.

Kaffe: lokalprodusert Restauration Sailor Roast fra Rogaland Kaffehus.

Komle: et solid måltid som holder oss mette på havet, fra Stangeland Mølle. Her finner du en nydelig oppskrift på tradisjonell komlemiddag.

Brød og kavring: fra Rosekildehavens Bageri i Stavanger, etablert i 1778. Kanskje det var de som leverte brød til Restauration i 1825?

Kveite: fra Sterling White Hallibut.

Kongereker: fra Norwegian King Prawn.

Basis dagligvarer: en raus handlekurv fra Rema 1000 region Sørvest og Rema 1000 Stangeland.

No items found.

Partnere